- A Méry-Pékség Kft. eddig ötször vett részt az õszi Zalaegerszegi Mezõgazdasági és Élelmiszeripari szakvásáron, ahol négy alkalommal Vásárdíjat nyert.

- 1999. augusztus 20-án Budapesten a Minszterelnöki Hivatal által rendezett Kenyérversenyen a Méry-Pékség a négy díjból kettõt megnyert. A Joó Burgonyás kenyér a II., a Szatócs-kenyér a III. díjat nyerte meg. 120 kenyér közül díjazta a szakmai zsûri kiemelkedõen termékeinket.

- 2000. márciusában a Verona száraztészta 4 tojásos Fodros-kocka tésztája megkapta a "Kiváló Magyar Élelmiszer" címet.

- 2000. október 27-én a SONNEVELD Kft. által rendezett termékversenyen (Kecskemét) a "Fitness-zsemle" az elsõ helyet, a "Töltött-zsemle" a harmadik helyet kapta meg.

- 2001. júniusától a székesfehérvári ALBA Kereskedõház márkatésztáját gyártja a Méry-Pékség Kft. ALBA-Top néven.

- 2001. novemberében auditálta a Méry-Pékség Kft. valamennyi üzemében a CAMPDEN & CHORLEYWOOD Kht. a HACCP Élelmiszerhigiéniai rendszerünket.

- 2002. augusztus 20-án rendezett Zala megyei kenyérversenyen a Méry-Pékség Kft. Szatócs-kenyere a fehér kenyér kategóriában az "Év kenyere" díjat kapta.

- 2003. augusztus 20-án Zalaegerszegen rendezett megyei kenyérversenyen ismét a Méry-Pékség nyerte az Év kenyere címét, a Paraszt-kenyérrel. A Balatoni hálós kenyér közönségdíjat kapott.

- 2003. októberében a Méry-Pékség Kft. új keszthelyi üzemet vásárolt, amelynek adottságai jóval kedvezõbbek a tapolcai úti üzemnél.

- 2004. augusztus 20-án Zalaegerszegen a Zalai Kenyérversenyen a Méry-Pékség Kft, "Paraszt-kenyere" nyerte el második alkalommal az "Év-kenyere" címet. A rozskenyér kategóriában a "Fûszeres-rozskenyér" lett az elsõ helyezett.

- 2004. októberében a keszthelyi üzem eladásra került, mivel a Méry-Pékség Kft. együttmûködési szerzõdést kötött a keszthelyi Helikorn Rt-vel (volt Ankerbrot Rt.) bérgyártásra.

- 2004. novemberében a Méry-Pékség Kft. megkezdte az ISO9001 rendszerének bevezetését.